ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

Προσφέρουμε εξειδικευμένες εκδρομές από την αρχή, όλα τα πακέτα διακοπών μας είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Σχεδιάσαμε εκατοντάδες χιλιάδες δρομολόγια με την πάροδο των ετών και είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να κάνουμε τις εμπειρίες του πελάτη μας αξέχαστες και εξαιρετικές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποιο ταξιδιωτικό πακέτο ή οποιονδήποτε τουριστικό προορισμό σας ενδιαφέρει.

man standing on rock near lake

  Ωράριο λειτουργίας

  Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 18:00

  Σαββάτο: 10:00 – 14:00

  Κυριακή: Κλειστά

  KOLMAR Travel
  4.8
  Με βάση 32 κριτικές
  powered by Google
  Είχα τη χαρά να ταξιδέψω για πρώτη φορά με το γραφείο Kolmar στην τριήμερη εκδρομή με διαμονή τα Λουτρά Πόζαρ.Μιά αξέχαστη εκδρομή καλά οργανωμένη με γεμάτο πρόγραμμα.Αξίζουν συγχαρητήρια οι συνεργάτες του Kolmar για την επιτυχημένη επιλογή των μοναδικών προορισμών του τριημέρου και για την εξαιρετική ξενάγηση στο μουσείο Βεργίνας.Έδειξαν επαγγελματισμό και ποιότητα.Θέλω όμως να αναφερθώ και στη σύνοδο μας, Μαρία Μελετίου.Ευχάριστος άνθρωπος με ευγένεια και καλοσύνη, έδινε σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Έβαλε όλη τη δύναμή της να περάσουμε όμορφα, πρόθυμη να μας εξυπηρετήσει σε όποιο πρόβλημα πρέκυπτε.Χάρηκα που σε γνώρισα Μαρία, ήσουν υπέροχη.Άν σας αρέσουν οι ευχάριστες και ποιοτικές εκδρομές αξίζει να ταξιδέψετε με το KOLMAR Travel.Εγώ σίγουρα θα το προτιμήσω ξανά.
  Rena KonstantakiRena Konstantaki
  15:52 15 Nov 22
  Μία πολύ όμορφη εκδρομή με πλούσιο πρόγραμμα!Είδαμε πολύ ωραία μέρη, η Μαρία, η «οδηγός» μας, έκανε τα πάντα για να περάσουμε καλά. Ολοι της οι συνεργάτες, ο οδηγός, η ξεναγός,ήταν όλοι ευγενέστατοι!
  tania kolokouritania kolokouri
  12:23 06 Nov 22
  Εξαιρετικό γραφείο!Επαγγελματίες , η εκδρομή στη Τσιβλού και Ζαρούχλα μου έμεινε αξέχαστη!Να είστε καλά να μας ταξιδεύετε!!!!
  Elsa VlachouElsa Vlachou
  18:58 30 Oct 22
  Μου άρεσε πολύ ο προορισμός στη λίμνη Τσιβλού Ζαρούχλα καταπληκτική με ωραίο λόγο η κυρία Μαρία και πολύ καλός ο οδηγός ευχαριστούμε για την ωραία εκδρομή!!!
  M MatM Mat
  08:42 15 Feb 22
  Λίμνη Τσιβλου η Μαρία από το Κολμάρ μου έδωσε την ευκαιρία να την επισκευή. Ένα μονοήμερο γεμάτο με μυρωδιές από τις καμινάδες και αρκετό χιόνι στο Χελμο. Το τοπίο υπέροχο και η ξεναγός μας η καλλίτερα. Περάσαμε πολύ ωραία και σας συνιστώ να ρίχνετε μια ματιά στις εκδρομες
  js_loader