Οργανωμένα Ταξίδια

Four attractive students enjoying a sunny day of a vacation in another city.

Η Kolmar travel, οργανώνει ταξίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Οργανωμένα ταξίδια για group αλλά και για τον καθένα σας χωριστά.
Προορισμοί, Hotels, εισιτήρια, tours, ξεναγήσεις, Τουριστικοί οδηγοί και ότι άλλο χρειάζεται για να γίνει «αυτό το ταξίδι», που επιλέξατε, εμπειρία για εσάς.
Οργανωμένα ταξίδια σχεδιάζονται από την Kolmar travel για εσάς είτε αφορά μονοήμερα tour είτε πολυήμερα

Ταξιδιωτικά Πακέτα

Travel planning concept on map

Τα ταξιδιωτικά πακέτα είναι οι εκδρομές σας, οι αποδράσεις σας, οι διακοπές σας, τα επαγγελματικά σας ταξίδια, η Kolmar travel είναι εδώ μαζί σας.

Σας «ακούμε» και σας σχεδιάζουμε το ταξιδιωτικό σας πακέτο, απόλυτα προσαρμοσμένο στις δικές επιθυμίες και σας εγγυόμαστε την απόλυτη επιτυχία του δικού σας ταξιδιού.

Μονοήμερες και Πολυήμερες Εκδρομές

People in Lisbon - traveler on tour on city streets with panorama view

Η ομάδα του Kolmar travel είναι κοντά σας με προτάσεις για όλο το χρόνο για εκδρομές σε ξεχωριστούς προορισμούς στην Ελλάδα μονοήμερων tour.

Επίσης είναι κοντά σας με προτάσεις προορισμών, με έτοιμα πολυήμερα ταξιδιωτικά οργανωμένα πακέτα εκδρομών, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Kαθημερινά μπορείτε να τα βρίσκεται αναρτημένα στη ιστοσελίδα μας.

Μεταφορά με Υπερσύγχρονα Τουριστικά Λεωφορεία

Blue ice tongue of Jostedal glacier melts from the giant rocky mountains into the green valley with waterfalls. Big white tourist bus rides on the road in Norway in summer cloudy day

Μπορείτε να απευθυνθείτε στην ομάδα της Kolmar travel για την ενοικίαση τουριστικών λεωφορείων για τις ασφαλής μετακινήσεις σας.

Τα τουριστικά μας λεωφορεία καλύπτουν όλες τις ανάγκες των group, από 20 έως και 60 θέσεις. Είναι όλα υπερσύγχρονα με ISO ασφαλείας ,με άρτια εκπαιδευμένους τουριστικούς οδηγούς. Δεν έχετε παρά να μας επιλέξετε.

Οργάνωση Συνεδρίων

interior of a Congress Palace, auditorium in Lugano

Η ομάδα της Kolmar travel είναι έτοιμη να καλύψει τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Οργανώνουμε τα επαγγελματικά σας meeting λίγων ατόμων, όταν χρειάζεται να πραγματοποιούνται εκτός της εταιρεία σας.

Οργανώνουμε τα συνέδρια σας, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας, προτείνοντας τις ιδανικές εγκαταστάσεις με τη χρήση των πλέον σύγχρονων τεχνολογιών και οπτικοακουστικών μέσων. Επίσης μπορούμε να οργανώσουμε και όλα τα tour των συνέδρων σας, με τη πάντα έτοιμη ταξιδιωτική μας ομάδα.

Οργάνωση Εκδρομών για Σχολεία, Συλλόγους, Κέφι

Classmates going to school by bus leaning out of the window waving to camera smiling positive

Η ομάδα μας, είναι έτοιμη, να σας πραγματοποιήσει και να συντονίσει σωστά την εκδρομή που εσείς έχετε επιλέξει, τηρώντας το δικό σας σχέδιο δράσης, για τη σίγουρη επιτυχία ψυχαγωγίας των μελών σας.

Όπως επίσης μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί τον επόμενο προορισμό σας, εξασφαλίζοντας την ορθή και πετυχημένη έκβαση της εκδρομή σας, σε οικονομικές τιμές, προσφέροντας τη σίγουρη συμμετοχή όλων των μελών σας ή μαθητών σας.

Πάντα θα είναι κοντά σας ο δικός σας άνθρωπος της Kolmar travel.

Εμπειροι Συνοδοί και Ξεναγοί Εκδρομών

Travel, education and a teacher with students on school field trip, on urban tour. Woman, city guide and group of happy tourists, pointing at local architecture and learning on international holiday.

Έχουμε δημιουργήσει, μια πολύ δυνατή ομάδα δικών μας επαγγελματιών, προκειμένου να έχετε την ή τον καλύτερο επαγγελματία κοντά σας για την πετυχημένη οργάνωση και ξενάγηση της εκδρομής μας. Οι ξεναγοί μας καλύπτον και ένα μεγάλο εύρος ξένων γλωσσών ,αγγλικά ,ισπανικά, γαλλικά ,γερμανικά, ρώσικα, σέρβικα, ιταλικά, τούρκικα, κινέζικα, αραβικά.

Μας ενημερώνετε , για τη δική σας ζήτηση και ο δικός μας συνεργάτης θα είναι κοντά σας.

Μετακινήσεις VIP

Male hand opening car door handle. Unrecognizable man buying vehicle in dealership. Man in black suit opens black electric car door. Success and lifestyle. People and transportation. VIP service

Είμαστε κοντά σας με σύγχρονα πολυτελή αυτοκίνητα ανάλογα των αναγκών σας. Επίσης φροντίζουμε τα ακτοπλοϊκά μέσα μεταφορά σας (yachts,ιστιοπλοϊκά, κότερα). Και τέλος μπορούμε να εξυπηρετήσουμε με εναέρια μέσα, ελικόπτερα.