Φυσική πισίνα και καταρράκτης στα Λουτρά Πόζαρ
Τα Λουτρά Πόζαρ είναι ο τέλειος προορισμός τόσο για το καλοκαίρι όσο και για το χειμώνα, αλλά την άνοιξη θα σας ξελογιάσει. Όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές θα χαλαρώσετε στα ζεστά νερά των πηγών, ενώ το καλοκαίρι είναι ό,τι πρέπει για να δροσιστείτε στον κρύο καταρράκτη.
Από το μπαλκόνι του Πηλίου
Ταξίδι σε «παραμυθένια» δάση, καταπράσινες βουνοκορφές, ορμητικά ποτάμια – και, ανάμεσά τους, γραφικά χωριά, σπάνια μνημεία λαϊκής αρχιτεκτονικής, ιστορικές μονές
                                                 ...
Κρήτη, Χανιά
Η Κρήτη έχει τον τρόπο να μαγεύει κάθε επισκέπτη. Να σαγηνεύει και να αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις με το εντυπωσιακό και μεγαλειώδες τοπίο της, Γι' αυτό Πάσχα στην Κρήτη .
Πορτογαλία πανόραμα για Πάσχα
Στενή φέτα γης στρυμωγμένη στην άκρη της Ευρώπης, ολόκληρη η Πορτογαλία έχει το βλέμμα στραμμένο στον Ατλαντικό. Στη Λισαβόνα δεν τον βλέπεις· τον υπονοεί η λιμνοθάλασσα που καταλήγει σε αυτόν. Δαμάζοντας τα κύματα, οι κάτοικοι της μικρής χώρας έκτισαν την πρώτη υπερπόντια αυτοκρατορία. 
Φυσική πισίνα και καταρράκτης στα Λουτρά Πόζαρ
Τα Λουτρά Πόζαρ, η λουτρόπολη που βρίσκεται στη σκιά του Καϊμάκτσαλαν, είναι ο απόλυτος προορισμός  γι’ αυτούς  που θέλουν να συνδυάσουν  τις ιαματικές ιδιότητες των θερμών καταρρακτών του όρους  Βόρα ή πιο γνωστού με το όνομα Καϊμακτσαλάν με τη σωματική και ψυχική  ευεξία που προσφέρει η επαφή με τη φύση.
Λευκάδα, Βλυχός
Σίγουρα θα έχεις δει τη Λευκάδα σε τόσες φωτογραφίες, ώστε θα τη νιώθεις οικεία ακόμα και αν δεν έχεις πάει ποτέ. Οι παραλίες της κατέχουν κορυφαία θέση παγκοσμίως, καθώς συνδυάζουν όλα τα μαγικά στοιχεία του Ιονίου. Ατελείωτες αμμουδιές και απέραντο γαλάζιο, λευκούς βράχους και πυκνό πράσινο στο φόντο. Λιγότερο γνωστά ίσως είναι τα πεζοπορικά μονοπάτια και τα χωριά του νησιού, ενώ ακόμα πιο γοητευτική κάνει τη Λευκάδα η εύκολη πρόσβαση. Οι ημέρες του Πάσχα μας δίνουν την ευκαιρία να την απολαύσουμε άνετα και καθοριστικά.
Βόρεια Ισπανία
Σαν παραμύθι το ταξίδι στη μαγευτική Χώρα των Βάσκων. Μια περιπλάνηση στη βόρεια Ισπανία με τους κρυμμένους γεωγραφικούς θησαυρούς της. Η εξερεύνηση στα Πυρηναία, στην ισπανική και γαλλική χώρα των Βάσκων. Ένας προορισμός, σχεδόν κρυμμένος από τον χάρτη
Μαδρίτη Ισπανία
Τα έχει όλα η Ισπανία. Μοντέρνες μητροπόλεις, κάστρα και μεσαιωνικές πόλεις, μουσουλμανικά παλάτια, μπαρόκ καθεδρικοί ναοί, μερικά από τα κτίρια-θαύματα της μοντέρνας αρχιτεκτονικής και τις σημαντικότερες συλλογές έργων τέχνης του κόσμου, ήλιος, αμέτρητες αμμώδεις παραλίες, ατίθαση φύση στη μαγευτική οροσειρά των Πυρηναίων, τεράστια πάρκα. Αν προσθέσουμε και το χαλαρό, αλέγρο lifestyle, και τη μοναδική γαστρονομία, αντιλαμβανόμαστε γιατί είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο.