Ύδρα – Πόρος – Αίγινα

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

30

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Μονοήμερη Κρουαζιέρα   Ύδρα – Πόρος – Αίγινα

Σαλπάρουμε λοιπόν,8:00 η ώρα, από το λιμάνι του Φλοίσβου, με τις καλύτερες καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε, θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα, με ηλιοφάνεια και χωρίς ανέμους. Τρία πανέμορφα νησιά θα επισκεφτούμε Ύδρα, Πόρος και Αίγινα.

Αυτή η «κλασική» μονοήμερη κρουαζιέρα μας, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε τρία νησιά του Σαρωνικού, τη μαγευτική Αίγινα, το γραφικό Πόρο και τη μοναδικής ομορφιάς Ύδρα. Θα απολαύσετε το όμορφο μεσογειακό περιβάλλον, θα γνωρίσετε τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιστορικές τοποθεσίες του Σαρωνικού, αλλά και θα γευτείτε την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με τη συνοδεία ενός απολαυστικού λαϊκού παραδοσιακού προγράμματος από την ορχήστρα, τους τραγουδιστές και τους χορευτές μας

Πρώτο νησί, το νησί των ζωγράφων και το όνειρο των φωτογράφων, η Ύδρα! Ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα ελληνικά νησιά, το αγαπημένο του διεθνούς jet-set. Μοναδική αρχιτεκτονική, πεντακάθαρα νερά, περίφημα κοσμήματα και είδη λαϊκής τέχνης, τα γαϊδουράκια – το μόνο μεταφορικό μέσο που επιτρέπεται στο νησί, μας φέρνουν κοντά στη ζωντανή ιστορία της Μεσογείου.

Επόμενος προορισμός ο καταπράσινος Πόρος με τα πεύκα, τις λεμονιές, τα στενά δρομάκια και το καμπαναριό του, από όπου και θα απολαύσετε την πανοραμική θέα.

Last but not least, η Αίγινα, με την πλούσια ιστορία, το όμορφο τοπίο με τα περίφημα φυστικόδενδρα, το λιμάνι με τη ψαραγορά και την πολύχρωμη πλωτή λαχαναγορά, το γραφικό λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας και τους φιλόξενους ανθρώπους της. Εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε τη βυζαντινή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου που στεγάζει την ασημόστολισμένη λάρνακα και τα οστά του Αγίου. Ύστερα θα «μεταφερθείτε» στον πέμπτο αιώνα π.Χ., στον δωρικό ναό της Αφαίας, τον πιο καλά διατηρημένο αρχαίο ναό της Ελλάδας, με την υπέροχη θέα στη θάλασσα. Μένει η επιστροφή στην Αθήνα με μια από τις πιο ευχάριστες και πολύτιμες εμπειρίες της ζωής σας.

ΣΑΣ  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Την κρουαζιέρα σε 3 νησιά του Αργοσαρωνικού ( Ύδρα – Πόρος –  Αίγινα)

Μουσικό – Καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο πλοίο

Γεύμα μπουφέ , στο πλοίο

Φ.Π.Α.

Μεταφορές προς και από το λιμάνι

Άφιξη Αναχώρηση

Μαρίνα Φλοίσβου — 08:00

                                                 Ύδρα  11:00 12:45

                                                            Πόρος 14:00 14:50

                                                                        Αίγινα   16:00 18:00

Μαρίνα Φλοίσβου              19:15

Go to Top