Αγία Θεοδώρα – Τρίπολη

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

81

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί για έναν προορισμό, που είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. Πλούσια βλάστηση γύρω μας και ένα θαύμα έχει εξελιχθεί σε ένα τόσο μικρό εκκλησάκι, το εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας.

Η διαδρομή προς την Αγία Θεοδώρα Βάστα αποζημιώνει και με το παραπάνω τον επισκέπτη, αφού το τοπίο είναι ειδυλλιακό. Καθώς κανείς πλησιάζει το βουητό των νερών που αναβλύζουν από τα θεμέλια της μικρής εκκλησίας ακούγεται ολοένα και εντονότερα, προκαλώντας στον επισκέπτη δέος μπροστά στο θέαμα που τελικά αντικρίζει. Δεκαεφτά μεγάλα δέντρα ξεπηδούν από την στέγη ενός μικρού πέτρινου ναϊδρίου στην Αγία Θεοδώρα Βάστα, την ώρα που από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού. Γιορτάζει στις 11 Σεπτεμβρίου, ωστόσο χιλιάδες προσκυνητές επισκέπτονται το εκκλησάκι όλο το χρόνο για να προσκυνήσουν και να θαυμάσουν αυτό το μοναδικό σύμπλεγμα. Ένα ανεξήγητο θαύμα της φύσης που κυριαρχεί στο γαλήνιο αυτό τοπίο. Όσο εντυπωσιακή είναι η εικόνα του μικρού Ναού της Αγίας Θεοδώρας, άλλο τόσο εντυπωσιακή είναι η ιστορία της ζωής της. Θα ξετυλίξουμε κατά τη διαδρομή μας την ιστορία της και θα εντυπωσιαστούμε από το ήθος και τη πίστη κάποιων ανθρώπων που στη πορεία αποτελούν «φάρους» για τους υπόλοιπους.

Θα γευματίσουμε στη περιοχή, μέσα στο πράσινο, ανάμεσα στα δέντρα και στα ρυάκια. Καλής ποιότητας φαγητό και υπάρχει και ένας παραδοσιακός μύλος που αλέθει εκείνη την ώρα και αγοράζετε διάφορα είδη αλεύρων.

Στη συνέχεια θα πιούμε τον καφέ μας στη Τρίπολη και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Η τιμή περιλαμβάνει: Μεταφορά με υπερπολυτελές λεωφορείο (ISO ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ), συνοδός-αρχηγός του γραφείου, Φ.Π.Α. 24%, Διόδια.

Go to Top