Αρχαία Ολυμπία – Ζαχάρω

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

468

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Τελετή Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία

Αναχώρηση νωρίς το πρωί με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία. Κάθε χρόνο καταγράφει ένα πολύ μεγάλο αριθμό ξένων τουριστών, μία που αποτελεί ένα σπουδαίο αρχαιολογικό χώρο για τον τόπο μας. Η απόφαση μας για αυτή την μονοήμερη εκδρομή πραγματοποιείται από εμάς, για το έκδηλο ενδιαφέρον από πολλούς φίλους μας που δεν μπορούν να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο από μία ημέρα, αλλά ταυτόχρονα θελήσαμε να εξυπηρετήσουμε την ανάγκη τους να τη γνωρίσουν. Λίγα λόγια γι’ αυτόν τον προορισμό.

Στην Δυτική Πελοπόννησο, λοιπόν, στην ονομαζόμενη κοιλάδα των θεών, άνθισε το πιο δοξασμένο ιερό της αρχαίας Ελλάδας και η γενέτειρα των πιο σημαντικών αθλητικών γεγονότων, η Αρχαία Ολυμπία.

Η Αρχαία Ολυμπία, η γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι από τους πλέον γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα και ένα από τα πιο ισχυρά brand name παγκοσμίως. Είναι εύκολα προσβάσιμη. Αξίζει να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία σε έναν προσιτό προορισμό.

κτίσματα στα οποία οι αρχαίοι Έλληνες χρησιμοποιούσαν ως τόπους λατρείας, άθλησης, συνεδρίων κ.α. Μπορούν επίσης να επισκεφτούν το μουσείο και να δουν από κοντά αρχαία εκθέματα με πιο σημαντικά, τον Ερμή του Πραξιτέλους, ένα από τα πιο ονομαστά αρχαία αγάλματα, την Νίκη του Παιωνίου, ένα από τα αριστουργήματα της αρχαίας ελληνικής πλαστικής και τον γλυπτό διάκοσμο του Ναού του Διός, ένα από τα ωραιότερα σύνολα που σώζονται από την αρχαία ελληνική τέχνη. Η ξενάγηση θα έχει διάρκεια σχεδόν τρεις ώρες και θα πραγματοποιηθεί από επίσημη ξεναγό. Θα είναι μία διαφορετική εμπειρία, σκεφτείτε ότι έρχονται από την Ασία με ένα προορισμό, την Ολυμπία, έρχονται από Αμερική και ολόκληρη την Ευρώπη προκειμένου να επισκεφτούν αυτό το τόπο.

Στη συνέχεια θα γευματίσουμε στην περιοχή,Ζαχάρω, θα πιούμε τον καφέ μας και το βράδυ θα είμαστε στη πόλη των Αθηνών.

Go to Top