Το πιο ερωτικό μπαλκόνι στη Χαλκίδα

0
Γιορτή των ερωτευμένων
12€
Γιορτή των ερωτευμένων
12€
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

227
Μονοήμερη
Γλυφάδα, Σύνταγμα, Ομόνοια
Χαλκίδα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Γιορτή των ερωτευμένων. Μία γιορτή που εδώ και χρόνια δεν μας αφήνει ασυγκίνητους. Η ατμόσφαιρα πλημυρίζει από έρωτα. ‘Όλα γύρω μας, αποκτούν, ενέργεια στα κόκκινα. Τα ζευγάρια βρίσκουν τρόπο να το εκφράσουν “προσφέροντας” ο ένας στον άλλο την αγάπη τους απλόχερα, συνοδεύοντας την, με ένα δώρο.

Προτείνουμε λοιπόν(επειδή είναι καθημερινή) έναν περίπατο ρομαντικό, στη διπλανή πόλη μας, τη Χαλκίδα. Σας προτείνουμε το πιο ωραίο μπαλκόνι της πόλης που μπορείτε να πιείτε τον καφέ σας, το ποτό σας, ακόμη και να γευματίσαμε, εξαιρετικά πιάτα, δίπλα στο τζάκι, και η ατμόσφαιρα να είναι ζεστή, ερωτική και σπιτική.

Και στη συνέχεια να περπατήσετε χέρι χέρι με τον άνθρωπό σας, δίπλα στα νερά του Ευρίπου.

Υπάρχει μία θεωρία ότι όποιος περάσει τη Γέφυρα και ερωτευτεί, μένει  για πάντα κοντά στην αγάπη του, δε γυρίζει πίσω. Ας τη “φτιάξουμε” στα μέτρα μας, αυτή τη θεωρία, πάμε να αιχμαλωτίσουμε την ύπαρξή μας, μέσα στον έρωτα μας για ένα απόγευμα στα τρελά νερά του Ευρίπου.

Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!!!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση από Γλυφάδα 15:00, Σύνταγμα 15:30 και Ομόνοια 15:45. Ακολουθούμε την Εθνική Αθηνών – Λαμίας και αφήνοντας πίσω μας, περιοχές όπως Μαλακάσα, Αυλώνα, Σχηματάρι, φτάνουμε Χαλκίδα περίπου 17:00.Ανεβαίνουμε στο σημείο του Κάστρου στο Καράμπαμπα, απολαμβάνουμε την καταπληκτική θέα, συνεχίζουμε για το πιο ωραίο μπαλκόνι της πόλης και στη συνέχεια βόλτα μέσα στην πόλη. Επιστρέφουμε το βράδυ στην Αθήνα.

****Το πρόγραμμα είναι προαιρετικό, ο καθένας είναι ελεύθερος να περάσει την παραμονή του στη Χαλκίδα, όπως επιθυμεί.

Go to Top