Κουρούτα

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

352

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κουρούτα: Η υπέροχη παραλία της Ηλείας που επιλέγουν πολλοί Αρκάδες και όχι μόνο!!!

Εκτός από την πεντακάθαρη θάλασσα, η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με «Γαλάζια Σημαία», η περιοχή προσφέρει στον επισκέπτη πλειάδα επιλογών για τη διαμονή και τη διασκέδασή του. Η Κουρούτα κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου. Το απέραντο γαλάζιο και η χρυσή άμμος, χάρη στο ήπιο κλίμα ζωντανεύουν τη διασκέδαση από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο. Στην περιοχή της Κουρούτας έχουν κατασκευαστεί πανέμορφοι χώροι αναψυχής και δρόμοι με ποδηλατοδρόμους που τη συνδέουν με το Παλούκι.
“Η Κουρούτα βρίσκεται στον νομό Ηλείας με θέα το Ιόνιο πέλαγος και σε απόσταση 3 μόλις χιλιομέτρων από την Αμαλιάδα. Συγκαταλέγεται στις πιο αξιοποιημένες τουριστικές παραλίες του νομού με εξαιρετική οργάνωση η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με την Γαλάζια Σημαία παρέχοντας όλες τις απαραίτητες ανέσεις στους επισκέπτες. Είναι πολύ μεγάλη σε μήκος με υπέροχη χρυσαφένια αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά τα οποία βαθαίνουν σταδιακά. Είναι πλήρως οργανωμένη επομένως θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες, αποδυτήρια, ντους, εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ αλλά και εστιατόρια, beach bar και καφετέριες που θα φροντίσουν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας σε φαγητό και καφέ. Αν επιλέξετε να μείνετε μέχρι αργά τότε θα σας αποζημιώσει το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα. Η πρόσβαση στην παραλία είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσω της νέας εθνικής οδού Πατρών-Πύργου.”

***Αναχώρηση από τη Γλυφάδα Γρ.Λαμπράκη 58, ώρα 07:00 ,στη συνέχεια Σύνταγμα 07:25 και Ομόνοια 07:40, με μια ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στον προορισμός μας, την Κουρούτα και το βραδάκι επιστροφή στη Αθήνα.

Go to Top