Κυπαρίσσι Λακωνίας

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

471

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Κυπαρίσσι Λακωνίας: Διακοπές στα… κρυφά

Τοποθετημένο στην άκρη της Λακωνίας, κρυμμένο πίσω από γιγάντιους βράχους και βαθιά φαράγγια, το Κυπαρίσσι προσφέρεται για αυθεντικές ελληνικές διακοπές, μακριά από οτιδήποτε αστικό και… κουραστικό.

Βούτηξε ο Πάρνωνας τα πόδια του στο Μυρτώο πέλαγος και φύτρωσε ένα Κυπαρίσσι! Ο λόγος για το πανέμορφο, παραθαλάσσιο και εντελώς απομονωμένο χωριό του Νομού Λακωνίας, τον κόλπο του οποίου ουκ ολίγοι celebrities και επιχειρηματίες (βλέπε: Νταϊάνα και Ντόντι ή ζεύγος Μπους) έχουν κατά καιρούς επιλέξει για διακοπές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι ήξεραν. Η διαδρομή από Αθήνα διαρκεί 4μιση ώρες και περνά από Κόρινθο-Τρίπολη-Σπάρτη -Γεράκι-Άγιο Δημήτριο-Κυπαρίσσι. Φτάνουμε, όμως, στη Βρύση, τον άνω οικισμό του Κυπαρισσιού, και αντικρίζοντας την θάλασσα τα ξεχνάς όλα. Χαλάλι και η διαδρομή και κούραση. Το Κυπαρίσσι, με τα γραφικότατα σπιτάκια του, τις φιλόξενες αυλές και τα στενά δρομάκια ανοίγει την αγκαλιά του για να σε υποδεχθεί.

***Αναχώρηση από Γλυφάδα, Γρ.Λαμπράκη 58 και ώρα 06:30, στη συνέχεια Σύνταγμα, ώρα 06:55 και Ομόνοια, ώρα 07:05 με ενδιάμεση στάση θα φτάσουμε στο μαγευτικό και ήσυχο Κυπαρίσσι επιστροφή το βράδυ στην Αθήνα.

Go to Top