Μυκήνες – Ναύπλιο

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

26

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Άλλο ένα αρχαιολογικό εύρημα, οι Μυκηναϊκοί τάφοι, που μας ξετυλίγουν ένα υπέροχο ταξίδι στο πολιτισμικό μας παρελθόν. Σε συνδυασμό με την επίσκεψή μας στο αριστουργηματικό μας Ναύπλιο, που μας γυρνάει πίσω στην εποχή της νεότερης σύγχρονης ιστορίας της χώρας μας, αυτή Κυριακή αποκτάει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους σημερινούς αναζητητές.

Μυκήνες, το ταξίδι στη “μυθική” εποχή του χαλκού.

Ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, ένα συγκλονιστικό μεγαλιθικό μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς. Εδώ η ιστορία δίνει ισχυρό «παρών». Αρχαία Ελλάδα. Οι «πολύχρυσες Μυκήνες» του Ομήρου. Το πιο σημαντικό και πλούσιο ανακτορικό κέντρο της ύστερης εποχής του Χαλκού στην Ελλάδα. Ιδρυτής τους, σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Περσέας, ο γιος του Δία και της Δανάης. Ο μύθος των Κυκλώπων και η ιστορία της ανακάλυψης του λεγόμενου «προσωπείου του Αγαμέμνονα» από τον Σλήμαν θα σας μαγέψουν. Όπως και η περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο.

Ναύπλιο: Ταξίδι στη γοητεία της πρώτης πρωτεύουσας. Ρομαντισμός, αρχοντιά και πολυτέλεια. Στην Πελοπόννησο θα συναντήσετε μια ζωντανή πόλη–μουσείο, που ανυπομονεί να σας συστήσει τους θησαυρούς της.

Go to Top