“Ναύπλιο 14 Φλεβάρη” Μονο για Ερωτευμενους

0
Τιμή
10€
Τιμή
10€
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

20
Μονοήμερη
Ναύπλιο

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

“Ακόμη κι αν δεν περιμένετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να γιορτάσετε τον έρωτά σας, πάντα η συγκεκριμένη γιορτή αποτελεί ιδανική αφορμή για ένα ρομαντικό μονοήμερο σε κάποιο από τα πανέμορφα μέρη τόσο της ηπειρωτικής, όσο και της νησιωτικής Ελλάδας.”

Επιλέξαμε το Ναύπλιο που θα σας βγάλει τον πιο ρομαντικό εαυτό σας, έτσι ώστε οι μέρες που θα περάσετε με το έτερον ήμισυ να είναι οι πιο ονειρικές και ειδυλλιακές που είχατε φανταστεί ποτέ.”

“Αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές πόλεις της Ελλάδας. Αγαπημένος προορισμός τόσο των Ελλήνων όσο και των ξένων επισκεπτών της χώρας –ονομάστηκε “Νάπολη της Ανατολής” από τους Ενετούς κατακτητές– το Νάυπλιο αποτελεί συνώνυμο των ειδυλλιακών εξορμήσεων που τα έχουν όλα. Βόλτα στα γραφικά σοκάκια της Παλιάς Πόλης με τη χαρακτηριστική, ενετική αρχιτεκτονική, φαγητό σε κάποιο από τα γουστόζικα ταβερνάκια, τόσο στην Παλιά Πόλη όσο και στην παραλιακή περαντζάδα της Μπουμπουλίνας, και φυσικά ποτό σε κάποιο από τα ατμοσφαιρικά μπαράκια της. Οι αναμνηστικές φωτογραφίες σας θα συμπεριλαμβάνουν στο φόντο τα πολυφωτογραφημένα Μπούρτζι και Παλαμήδι.”

Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα.

Go to Top