Πούντα

0
Τα γαλαζοπράσινα νερά
Από22€
Τα γαλαζοπράσινα νερά
Από22€
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2913
Μονοήμερη
Γλυφάδα, Σύνταγμα, Ομόνοια
Πούντα

Είναι εύκολα προσβάσιμη αφού απέχει μόλις 200μ. από τον κόμβο Πούντας-Καλαβρύτων της Νέας Εθνικής Οδού – Διακοφτού. Η παραλία του χωριού της Τράπεζας, η λεγόμενη Πούντα με γαλάζια σημαία. Η παραλία του χωριού της Τράπεζας , η Πούντα συγκαταλέγεται στις καλύτερες παραλίες της Βορείου Πελοποννήσου. Την χαρακτηρίζουν τα κρυστάλλινα , πεντακάθαρα και δροσερά νερά της, το μικρό βότσαλο, το πλάτος της παραλίας και η γαλάζια σημαία που διαθέτει ανελλιπώς κάθε χρόνο από την έναρξη του θεσμού πιστοποίησης καθαρότητας και καταλληλόλητας των θαλασσών.

Τμήμα της παραλίας είναι οργανωμένο και διαθέτει υποδομές εξυπηρέτησης των λουόμενων όπως, ξαπλώστρες, ντους, υποδομές για πρόσβαση ΑΜΕΑ και καλάθια απορριμμάτων. Η παραλία και ο οικισμός αποτελούν παραθεριστικό προορισμό και πόλο έλξης για αρκετούς τουρίστες αλλά και για πολίτες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Στη Πούντα, μπορεί κάποιος να απολαύσει τα γευστικά φαγητά του χωριού και να πιει καφέ με θέα τη θάλασσα, στις τοπικές ταβέρνες και στα αναψυκτήρια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας. Θα σας ξετρελάνουν τα χρώματα των νερών της. Το κολύμπι στην περιοχή είναι εμπειρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αναχώρηση από Γλυφάδα 7:30 η ώρα, Σύνταγμα 7:45 και Ομόνοια 8:00.Ο δρόμος που ακολουθούμε μας προσφέρει άπλετη θέα στο Σαρωνικό κόλπο, μας “συντροφεύει” κατά τη διαδρομή μας η Σαλαμίνα, Μέγαρα, Κινέτα, Άγιοι Θεόδωροι, μερικές από τις παραλιακές πόλεις που διανύουμε για να περάσουμε πάνω από τον Ισθμό της Κορίνθου, σημείο που πάντα μας γοητεύει. Περνάμε την Κόρινθο και ακολουθούμε την Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών, η θέα μας τώρα είναι ο Κορινθιακός κόλπος. Κάνουμε μία στάση στο Κιάτο για ένα καφέ και συνεχίζουμε αφήνοντας πίσω μας Συκιά, Ξυλόκαστρο, Δερβένι, Ακράτα και γύρω στις 10:30 είμαστε στην Παραλία της Πούντας. Όλη η μέρα είναι δική μας, για να την περάσουμε, όπως επιθυμείς ο καθένας μας. Κολύμπι, καφές , ηλιοθεραπεία, ποτάκι, φαγητό, μία ημέρα ανέμελη. Γυρνάμε στην Αθήνα περίπου 19:30

Go to Top