Πούντα

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

52

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η παραλία του χωριού της Τράπεζας ,η λεγομένη Πούντα με γαλάζια σημαία. Η παραλία του χωριού της Τράπεζας , η λεγομένη Πούντα συγκαταλέγεται στις καλύτερες παραλίες της Βορείου Πελοποννήσου. Την χαρακτηρίζουν τα κρυστάλλινα , πεντακάθαρα και δροσερά νερά της, το μικρό βότσαλο, το πλάτος της παραλίας και η γαλάζια σημαία που διαθέτει ανελλιπώς κάθε χρόνο από την έναρξη του θεσμού πιστοποίησης καθαρότητας και καταλληλόλητας των θαλασσών.

Είναι εύκολα προ βάσιμη αφού απέχει μόλις 200μ. από τον κόμβο Πούντας-Καλαβρύτων της Νέας Εθνικής Οδού – Διακοφτού.

Τμήμα της παραλίας είναι οργανωμένο και διαθέτει υποδομές εξυπηρέτησης των λουόμενων όπως, ξαπλώστρες, ντους, υποδομές για πρόσβαση ΑΜΕΑ και καλάθια απορριμμάτων. Η παραλία και ο οικισμός αποτελούν παραθεριστικό προορισμό και πόλο έλξης για αρκετούς τουρίστες αλλά και για πολίτες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου. Στη Πούντα, μπορεί κάποιος να απολαύσει τα γευστικά φαγητά του χωριού και να πιει καφέ με θέα τη θάλασσα, στις τοπικές ταβέρνες και στα αναψυκτήρια που βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας.

Και θα σας ξετρελάνουν τα χρώματα των νερών της.

Αναχώρηση από Γρ.Λαμπράκη 58 – Γλυφάδα, ώρα 08:00, στη συνέχεια 08:30 στο Σύνταγμα και τέλος 08:45 από Ομόνοια. Επιστροφή το απόγευμα.

Go to Top