Σούνιο

0
Τιμή
Τιμή
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη!

Κάνε κράτηση

Αποθήκευση στη Wish List

Adding item to wishlist requires an account

432

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πάμε μια βόλτα στο Σούνιο;

Εν αρχή, ην ο Ναός.

Ο Ναός του Ποσειδώνα. Το φαντασμαγορικό ηλιοβασίλεμα πίσω του. Η καλύτερη παραλία ολόκληρης της Αττικής ακτογραμμής. Ένα μυστικό φαράγγι – χαρά του πεζοπόρου. Και ένα από τα καλύτερα και οικονομικότερα ψαρό ταβερνάκια – πλάι – στο κύμα στην Αττική. Ακολουθήστε μας, σε μια τέλεια μονοήμερη εκδρομή στο Σούνιο ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ

Δυσκολευόμαστε να σκεφτούμε αρχαίο ναό χτισμένο σε ωραιότερο σημείο από αυτόν του Ποσειδώνα στο Σούνιο, που αγναντεύει από ψηλά τα κύματα του Αιγαίου εδώ και δυόμισι χιλιάδες χρόνια –από το 444 π.Χ., για την ακρίβεια. Ο επιβλητικός δωρικός ναός είναι χάρμα οφθαλμών από κοντά, σχεδόν όσο και η θέα του στη θάλασσα, ενώ ο αρχαιολογικός χώρος που τον φιλοξενεί (και ο οποίος λειτουργεί κάθε μέρα από τις 9.00 ως τη δύση του ηλίου) περιλαμβάνει επίσης τα απομεινάρια του μικρού ναού της Αθηνάς Σουνιάδος, του φρουριού με τα τείχη και τον μικρό οικισμό στο εσωτερικό του, και του λιμανιού που βρισκόταν κάτω από τον ναό του Ποσειδώνα.

Σήμερα θα παραβρεθούμε σε αυτό το ευλογημένο τόπο για να τον απολαύσουμε  με μία ρομαντική διάθεση που μας την προσφέρει η Πανσέληνο του Αυγούστου.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου ονομάζεται Πανσέληνος του Οξύρρυγχου.

Πότε έχουμε πανσέληνο τον Αύγουστο του 2021; 

Η πανσέληνος του Αυγούστου του 2021 θα είναι στις 22 του μήνα και ημέρα Κυριακή.

Σίγουρα ένας προορισμός με προσωπικότητα σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα.

Go to Top